arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Create Communicatie

Omdat ondernemende vrouwen succesvol mogen zijn en dat mogen uitstralen

Mijn missie

Onderzoek wijst uit dat er nog steeds meer mannen een eigen onderneming starten dan vrouwen. Mijn overtuiging is dat dit met name komt omdat veel vrouwen het lastig vinden om zichzelf te laten zien, en vaak allerlei beren op de weg zien. Al deze belemmeringen zorgen ervoor dat je niet jouw volledige potentieel benut en dat is zonde!


Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen in hun online marketingactiviteiten en een ijzersterke ondernemersmindset te ontwikkelen, zodat zij meer leads en klanten genereren, waarmee zij hun dromen kunnen verwezenlijken en de vrijheid kunnen ervaren waar ze naar verlangen.

Waarom Create Communicatie?

Expertise

Na het behalen van Bachelor BBA met afstudeerrichting marketingcommunicatie, heb ik verschillende marketingfuncties bekleed. Ik heb van nature de continue behoefte om mijn expertise verder te ontwikkelen. Door middel van o.a. diverse webinars en cursussen ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Compleet aanbod

Waar de één graag een online training volgt, vind een ander het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen op vaste momenten. Weer een ander vind het fijn om de volledige marketingactiviteiten uit te besteden zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Door mijn complete aanbod is er altijd een dienst die bij jou en jouw business past.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk. Doordat je werkt met een persoon in plaats van een organisatie, werken we samen met korte lijnen. Ik verdiep mij graag in jouw organisatie en jouw doelgroep, zodat we de juiste creatieve benadering kunnen vinden voor jouw doelgroep. Ik spreek je graag persoonlijk of via een videocall zodat ik kan blijven aansluiten.

Hechte community

De community van de Create Academy is een hechte club van ondernemers die elkaar helpen en van elkaar kopen. Ontmoet andere ondernemers en spar met ze om samen tot nieuwe ideeën te komen. Als ondernemer moet je vaak alleen beslissingen nemen en dan is het fijn dat je met elkaar kunt sparren en ervaringen kunt uitwisselen.

Waarmee kan ik je helpen?

Online trainingen

Volg op je eigen tempo diverse trainingen, zodat je zelf aan de slag kunt met jouw online marketingactiviteiten en word lid van de hechte ondernemers community waar je kunt sparren met andere ondernemers en je elke maand je vragen kunt stellen in een Q&A.

Coaching

Nadat we persoonlijk kennis hebben gemaakt ga ik aan de slag met het maken van een marketingstrategie op maat, zodat jij concreet, onder begeleiding van mij,  zelf aan de slag kunt om meer websitebezoeken leads en klanten te realiseren.

Social Media

Hou jouw social media kanalen up-to-date door jouw social media activiteiten uit te besteden. Ik plaats wekelijks berichten op jouw social media kanalen, passend bij jouw branche en doelgroep, zodat jij jouw organisatie consistent en kwalitatief presenteert

Copywriting

Graag help ik je jouw website teksten te optimaliseren of met vaste regelmaat een blog te schrijven voor jouw website, zodat jij jouw website kunt voorzien van waardevolle content voor jouw doelgroep, waarmee jij meer websitebezoekers aantrekt.

Wat anderen over Create Communicatie zeggen

Heidy Peperkamp

Als organisatiecoach voor het startup programma Zaai heb ik samen gewerkt met Stella Peperkoorn.

Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft.


Zij heeft er met haar online marketing ondersteuning voor gezorgd dat het startersprogramma Zaai onder de aandacht kwam van de ondernemers via een social media campagne.


Als je ook je online zichtbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen. 

Willem Ketel

Stella heeft verstand van haar vak en je kunt merken dat zij dit met plezier doet. Daarnaast is ze altijd bereikbaar en flexibel, iets wat het samenwerken met haar erg prettig maakt. Ze denkt mee over de gebruikersvriendelijkheid voor haar klanten, geeft zo nodig onderbouwende feedback, maar past content ook gemakkelijk aan op jouw wensen en/of behoeftes.


Rozemarijn Timmer
Wat ontzettend fijn om met Stella te werken aan mijn Online Marketing strategie. Stella heeft ontzettend veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen en opdrachten. Ze is enthousiast, betrouwbaar en is niet bang ook kritisch te zijn. Daarnaast reageert Stella heel snel op vragen en geeft op een positieve manier feedback. Ik wist wel ‘iets’ van Social Media maar door de samenwerking met Stella voel ik me veel kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen! 
Deze site gebruikt cookies