over mij

persoonlijke aanpak | strategie op maat | design en schrijf skills | expertise in mijn vakgebied

Even voorstellen

Wat leuk dat je Create Communicatie hebt gevonden!
Ik ben Stella Peperkoorn en ik help ondernemers hun online zichtbaarheid te vergroten door het maken van een online marketingstrategie, het creëren van content en ondersteuning te bieden bij hun social media activiteiten.
Ik ben getrouwd met Remon en mama van Luke. Ik hou van zingen, dansen, ben gek op de producten van Apple, hou niet van tierelantijntjes, kijk graag naar thrillers, eet het liefst rood vlees, ben van nature eigenwijs en maak mijn keuzes op basis van feiten.

Create Communicatie blog
Stella Peperkoorn
Marketing & Communicatie specialist Create Communicatie

Waarom Create Communicatie?

Een persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt

Doordat je werkt met een persoon in plaats van een organisatie, werken we samen met korte lijnen. Ik verdiep mij in jouw organisatie en jouw doelgroep, zodat we de juiste creatieve benadering kunnen vinden voor jouw doelgroep.

jouw strategie op maat

A goal without a plan is just a wish. Om die reden start ik altijd met een custom made strategie met jouw doelstellingen als uitgangspunt.

design en schrijfskills

Of het nu gaat om je social media berichten of een ebook, je hebt tekst en beeld nodig om je doelgroep te verassen met leuke content. Ik verzorg zowel de tekst als het beeld voor je.

Expertise in mijn vakgebied

Na het behalen van Bachelor BBA met afstudeerrichting marketingcommunicatie, heb ik verschillende marketingfuncties bekleed. Ik heb van nature de continue behoefte om mijn expertise verder te ontwikkelen. Door middel van o.a. diverse webinars en cursussen ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

aanbeveling Create Communicatie

Wat ontzettend fijn om met Stella te werken aan mijn Social Media Strategie! Stella heeft ontzettend veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen en opdrachten. Ze is enthousiast, betrouwbaar en is niet bang ook kritisch te zijn. Daarnaast reageert Stella heel snel op vragen en geeft op een positieve manier feedback. Ik wist wel ‘iets’ van Social Media maar door de samenwerking met Stella voel ik me veel kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen! 

Rozemarijn Timmer
Raadslid VVD Heemstede