OVER MIJ

Ik help jou bij het groeien van jouw ondernemerschap door het  delen van mijn kennis expertise in online marketing
en mijn ervaringen te delen  als ondernemende mama.

Even voorstellen

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Stella Peperkoorn en mijn missie is om ondernemende vrouwen te ondersteunen bij het groeien van hun ondernemerschap door het delen van mijn expertise in online marketing, het uit handen nemen van online marketingactiviteiten en mijn ervaringen te delen als ondernemende mama.

Waarom?

Omdat ik erin geloof dat veel ondernemende vrouwen veel te bescheiden zijn, zichzelf onvoldoende durven te laten zien en daardoor kansen laten liggen in hun ondernemerschap.

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd met Remon en mama van Luke. Ik hou van zingen, dansen, ben gek op de producten van Apple, hou niet van tierelantijntjes, kijk graag naar thrillers, ben gek op warm eten, ben van nature eigenwijs en maak mijn keuzes op basis van feiten.

Instagram uitbesteden aanvragen
Stella Peperkoorn
Marketing & Communicatie specialist Create Communicatie

Waarom Create Communicatie?

Een persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt

Doordat je werkt met een persoon in plaats van een organisatie, werken we samen met korte lijnen. Ik verdiep mij in jouw organisatie en jouw doelgroep, zodat we de juiste creatieve benadering kunnen vinden voor jouw doelgroep.

jouw strategie op maat

A goal without a plan is just a wish. Om die reden start ik altijd met een custom made strategie met jouw doelstellingen als uitgangspunt.

design en schrijfskills

Of het nu gaat om je social media berichten of een ebook, je hebt tekst en beeld nodig om je doelgroep te verassen met leuke content. Help je graag met het optimaliseren van jouw teksten en geef je advies welke tools jij het beste kunt gebruiken voor jouw visuals.

Expertise in mijn vakgebied

Na het behalen van Bachelor BBA met afstudeerrichting marketingcommunicatie, heb ik verschillende marketingfuncties bekleed. Ik heb van nature de continue behoefte om mijn expertise verder te ontwikkelen. Door middel van o.a. diverse webinars en cursussen ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

aanbevelingen Create Communicatie

rozemarijn

Wat ontzettend fijn om met Stella te werken aan mijn Online Marketing strategie. Stella heeft ontzettend veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen en opdrachten. Ze is enthousiast, betrouwbaar en is niet bang ook kritisch te zijn. Daarnaast reageert Stella heel snel op vragen en geeft op een positieve manier feedback. Ik wist wel ‘iets’ van Social Media maar door de samenwerking met Stella voel ik me veel kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!

Rozemarijn Timmer
Raadslid VVD Heemstede
Willem VR-Agressietraining (1)

Stella heeft verstand van haar vak en je kunt merken dat zij dit met plezier doet. Daarnaast is ze altijd bereikbaar en flexibel, iets wat het samenwerken met haar erg prettig maakt. Ze denkt mee over de gebruikersvriendelijkheid voor haar klanten, geeft zo nodig onderbouwende feedback, maar past content ook gemakkelijk aan op jouw wensen en/of behoeftes.​ . . ................................................................................................................................................................

Willem Ketel
Adviseur en mede-oprichter van VR-Agressietraining
Heidy (1)

Als organisatiecoach voor het startup programma Zaai heb ik samen gewerkt met Stella Peperkoorn. Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Zij heeft er met haar online marketing ondersteuning voor gezorgd dat het startersprogramma Zaai onder de aandacht kwam van de ondernemers via een social media campagne. Als je ook je online zichtbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen.

Heidy Peperkamp
Business Booster en Interim Manager voor verandering en ontwikkeling