arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek de magie van online verkopen

Creëer meer omzet met de juiste mindset en online marketingactiviteiten

Mindset

Creëer een rotsvaste ondernemers mindset waarmee jij jouw doelen behaald

Online marketing

Leer hoe je online marketing stap-voor-stap toepast voor meer leads, omzet en klanten

Online verkopen

Creëer meer omzet door de juiste verkooptechnieken online toe te passen in jouw business

Laat je ook zoveel omzet liggen door jezelf niet te laten zien?

Onderzoek wijst uit dat er nog steeds meer mannen een eigen onderneming starten dan vrouwen. Dit komt met name omdat veel vrouwen het lastig vinden om zichzelf te laten zien, vaak beren op de weg zien, zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun gezin en zich vaker druk maken om wat een ander van hen vindt dan dat mannen dat doen. Ook ik had hier last van. Vragen als 'Wat als het niet lukt?' Wat als mensen mij niet leuk vinden? Wat als ik faal? Wat mensen vinden dat ik geen goede moeder ben omdat ik ook graag een succesvol bedrijf wens?

Tja heel veel wat als.... Daarna vroeg ik mijzelf af;

Wat als het wel lukt? 

Al diverse jaren geef ik ondernemers advies over het toepassen van online marketing en technieken van online verkopen in hun business om meer leads, klanten en omzet te behalen. Maar zonder rotsvaste  ondernemersmindset kun je geen winstgevende onderneming creëren.

Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers die boost zij nodig hebben om hun dromen te verwezenlijken met de juiste mindset inzet van marketing en technieken van online verkopen.


Consistent online verkopen

Wil je succesvol ondernemen dan is naast een rotsvaste ondernemersmindset van belang dat je doelen stelt, dat je een ijzersterk aanbod hebt, dat je online marketing op de juiste wijze hebt geïntegreerd in je website, dat je weet hoe je kunt verkopen en de mitsen en maren wegneemt en dat je inzicht krijgt in jouw cijfers.  

Het geheim achter mijn business is consistentie in alles wat ik doe. Door continue te testen en inzicht te hebben in het resultaat kan ik heel gemakkelijk optimaliseren. Zo zorg ik ervoor dat mijn business een geoliede machine wordt en continue verbeteringen kan uitvoeren om mijn online verkopen te waarborgen.

Wil jij onze beste inzichten en technieken van mij leren?

Leer de skills die nodig zijn om succesvol online te verkopen

  

Een ijzersterkte mindset

Creëer een ijzersterke mindset die je nodig hebt om zonder onzekerheden te kunnen verkopen, zodat jij de continuïteit van je onderneming kunt waarborgen

Je ideale klant

Ontdek wie jouw ideale klant is en leer hoe je jouw ideale klant het beste kunt bereiken, zodat jij al jouw communicatie-uitingen hierop kunt afstemmen.

Verdienmodellen

Leer welke verdienmodellen je kunt toepassen, zodat je meer omzet kunt genereren in minder tijd, zodat jij je kunt richten op wat je echt belangrijk vindt.

Verkoop-psychologie

Ontdek hoe de psychologie van verkopen werkt, zodat jij deze technieken kunt toepassen en je echt succesvol online kunt verkopen

Marketing funnels

Leer hoe je door middel van automatische gepersonaliseerde emails, jouw ideale klant helpt om tot de juiste aankoop te komen.

Inzicht in je resultaat

Leer inzicht te krijgen in de resultaten van je inspanningen, zodat jij weet of je succes hebt behaald en op tijd kunt bijsturen waar nodig

€ 397,-
€ 347,-

Online training meer omzet met online verkopen

  • Wil jij kunnen verkopen zonder je bezwaard of ongemakkelijk te voelen?
  • Heb jij een fantastisch product of dienst en vind je het het lastig het te verkopen?
  • Wil je meer leads, klanten en omzet halen uit jouw bezoekers?
  • Ben je er aan toe om jouw omzet te laten stijgen?

Dan is dit het meest complete programma waarmee jij jouw bedrijfsresultaat kunt verhogen!


Je krijgt:

  • 5modules met 5waardevolle video's en werkmateriaal
  • Toegang tot een waardevolle en hechte ondernemers-community
    Spar met andere ondernemers en ontmoet gelijkgestemden
  • 12 maanden toegang tot het online programma 
  • 12 maanden toegang tot de ondernemers-community


Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen
Heidy Peperkamp

Start nu direct met de cursus "Meer omzet met online verkopen"

Deze site gebruikt cookies