Ontdek de magie van online verkopen

Creëer meer omzet met de juiste ondernemersmindset het inzetten van online marketing en de juiste technieken voor online verkopen

Mindset

Creëer een rotsvaste mindset waarmee jij jouw doelen behaald

Online Marketing

Leer hoe je online marketing stap-voor-stap toepast voor meer leads, omzet en klanten

Online Verkopen

Creëer meer omzet door de juiste verkooptechnieken online toe te passen

Laat jij ook omzet liggen door jezelf niet te laten zien?

Onderzoek wijst uit dat er nog steeds meer mannen een eigen onderneming starten dan vrouwen. Dit komt met name omdat veel vrouwen het lastig vinden om zichzelf te laten zien, vaak beren op de weg zien, zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun gezin en zich vaker druk maken om wat een ander van hen vindt dan dat mannen dat doen. Ook ik had hier last van. Vragen als ‘Wat als het niet lukt?’ Wat als mensen mij niet leuk vinden? Wat als ik faal? Wat mensen vinden dat ik geen goede moeder ben omdat ik ook graag een succesvol bedrijf wens? Tja heel veel wat als….
Daarna vroeg ik mijzelf af, wat als het wel lukt? 

Al diverse jaren geef ik ondernemers advies over het toepassen van online marketing en technieken van online verkopen in hun business om meer leads, klanten en omzet te behalen. Maar zonder rotsvaste ondernemersmindset kun je geen winstgevende onderneming creëren. Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers die boost zij nodig hebben om hun dromen te verwezenlijken met de juiste mindset inzet van marketing en technieken van online verkopen.

Stella - Create Communicatie

Stella Peperkoorn
Eigenaar Create Communicatie

 

Jouw business als geoliede machine in online verkopen

Wil je succesvol ondernemen dan is naast een rotsvaste ondernemersmindset van belang dat je doelen stelt, dat je een ijzersterk aanbod hebt, dat je online marketing op de juiste wijze hebt geïntegreerd in je website, dat je weet hoe je kunt verkopen en de mitsen en maren wegneemt en dat je inzicht krijgt in jouw cijfers.  

Het geheim achter mijn business is consitentie in alles wat ik doe. Door continue te testen en inzicht te hebben in het resultaat kan ik heel gemakkelijk optimaliseren. Zo zorg ik ervoor dat mijn business een geoliede machine wordt en continue verbeteringen kan uitvoeren om mijn online verkopen te waarborgen.

Wil jij mijn beste inzichten en technieken van mij leren?

verhoog je online verkopen

Als organisatiecoach voor het startup programma Zaai heb ik samen gewerkt met Stella Peperkoorn. Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Zij heeft er met haar online marketing ondersteuning voor gezorgd dat het startersprogramma Zaai onder de aandacht kwam van de ondernemers via een social media campagne. Als je ook je online zichtbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen.

Heidy Peperkamp
Business Booster en Interim Manager voor verandering en ontwikkeling

leer de skills die nodig zijn om succesvol online te verkopen

Ondernemersmindset

Leer jezelf beter kennen waardoor je weet waar je kracht ligt, dit uitdraagt en daardoor meer resultaat behaald uit je onderneming

Ideale klant

Ontdek wie jouw ideale klant is, maar ook vooral wie dat niet is. Zo zorg je ervoor dat jouw focus ligt op diegene die oprecht in je geïnteresseerd zijn.

Verdienmodellen

Leer welke verdienmodellen je kunt toepassen in jouw onderneming. Van "uurtje factuurtje" naar een schaalbaar verdienmodel

Online zichtbaarheid

Ontdek hoe je online beter zichtbaar en vindbaar wordt. Zo trek je nieuwe mensen naar je website toe, het centrale punt van jouw onderneming.

verkooptechnieken

Leer hoe je met de juiste verkooptechnieken jouw potentiële klant kunt verleiden om een actie uit te vieren op je website.

Cijfers & analyse

Leer hoe je de juiste dingen meet en zo inzicht hebt in het succes van jouw onderneming, zodat jij kunt bijsturen wanneer dat nodig is.

Online training: Meer omzet met online verkopen start over:

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden
Meer omzet met online verkopen

€397

€347

ONLINE TRAINING: MEER OMZET MET ONLINE VERKOPEN

Kan jouw business wel een omzetboost gebruiken?

  • Wil je jouw naamsbekendheid verhogen?
  • Wil je meer leads, klanten en omzet halen uit jouw bezoekers?
  • Ben je er aan toe om jouw omzet te laten stijgen?
Dan is dit het meest complete online programma waarmee jij jouw bedrijfsresultaat kunt verhogen! 

12 maanden toegang tot het online programma

12 maanden toegang tot de enthousiaste ondernemers community

Stel al jouw vragen tijdens de Live Q&A

rozemarijn

Wat ontzettend fijn om met Stella te werken aan mijn Online Marketing strategie. Stella heeft ontzettend veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen en opdrachten. Ze is enthousiast, betrouwbaar en is niet bang ook kritisch te zijn. Daarnaast reageert Stella heel snel op vragen en geeft op een positieve manier feedback. Ik wist wel ‘iets’ van Social Media maar door de samenwerking met Stella voel ik me veel kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!

Rozemarijn Timmer
Raadslid VVD Heemstede

Start nu direct met de online training meer omzet met online verkopen