arrow_drop_up arrow_drop_down

Jouw persoonlijke marketing coach

Samen aan de slag met een concrete online marketing strategie op maat

Jouw persoonlijke marketing coach

Samen aan de slag met een concrete online marketing strategie op maat

Meer websitebezoek

Meer klanten

Meer vrijheid

Marketing coach

Kun jij mensen echt verder helpen, maar vind je verkopen lastig? Kies voor een marketing coach!

Jij bent ondernemer, gestart vanuit een missie, jouw overtuiging! Tegelijkertijd vind je het lastig om jezelf te laten zien. Je bent daardoor onvoldoende online zichtbaar. Je kijkt je veel naar andere ondernemers en je gaat je ongemerkt aanpassen op de markt. Je biedt dezelfde oplossing, je beloofd dezelfde service en gaat voor kwaliteit. Maar wat maakt dat je nu echt onderscheidend bent van anderen? Een goede online marketingstrategie is daarom essentieel.

Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers die boost te geven, die zij nodig hebben om hun dromen te verwezenlijken door advies te geven over het toepassen van online marketingtechnieken in hun business om zo meer websitebezoek en klanten te genereren. 

In mijn persoonlijk marketing coach traject ontvang je een concrete online marketingstrategie die volledig is afgestemd op jouw doelgroep en doelstellingen. Zo geef ik je advies over het optimaliseren van je website voor zoekmachines, geef ik je uitleg over Google Ads en Facebook Ads en maak ik een op maat gemaakte marketingfunnel aangepast op jouw doelgroep en product of dienst, zodat jij meer websitebezoek genereert en meer klanten naar je toe trekt, zodat jij kunt doen waar jij van droomt!  Het is nu tijd om jouw business goed in de markt te zetten en die stap te maken die nodig is om jouw onderneming te laten groeien!

Wil jij de beste inzichten en technieken van mij leren?

In het marketing coach traject leer je de skills die nodig zijn om jouw doelen te behalen!

  

Stap 1:

Intake gesprek

Tijdens een 30 minuten call wil ik graag van je weten wat jouw product of dienst is, waarom je doet wat je doet, voor wie je dat doet en wat je doelstellingen zijn. Dat is de basis voor jouw persoonlijke online marketingstrategie

Stap 2:
Analyse + advies

Nadat ik een goed beeld van jou en jouw business heb gekregen, maak ik een analyse van jouw website en socials en maak ik en advies op maat zodat jij op concrete wijze zelf aan de slag kunt met het gegeven advies. 

Stap 3:

Q&A Coachcall

Nadat jij de analyse en het advies hebt bekeken en een planning voor jezelf hebt gemaakt, hebben we een call van 30 minuten, waar jij al je vragen kunt stellen, zodat jij hoe je zelf concreet aan de slag kunt gaan.

Stap 4: Eindgesprek

Een maand na onze coachcall voeren we het eindgesprek. Hier kun je aanvullende vragen stellen zodat jij jouw processen nog beter kunt optimaliseren, zodat je die websitebezoeken en klanten ook gaat creëren.
Marketing coach trakect
€ 997,-
€ 797,-

Persoonlijk online marketing coach traject

Herken jij jezelf hierin?

    1. Je steekt tijd en energie in marketingactiviteiten, maar je hebt geen strategie
    2. Je bent niet tevreden over je huidige website, maar weet ook niet goed wat je zou willen veranderen.
    3. Je ziet diverse online tools, maar weet je niet waarmee je echt efficiënt kunt werken

Dan is dit het meest complete programma waarmee jij jouw bedrijfsresultaat kunt verhogen en de regie in eigen handen houdt.


In het persoonlijk online marketing coach traject krijg je:

  • Het meest complete strategie waarmee jij jouw doelstellingen behaald
  • Persoonlijk advies en een marketingstrategie op maat 
  • Persoonlijk contact en ruimte om al jouw vragen te stellen
  • 6 maanden toegang tot de ondernemers-community, ontmoet gelijkgestemden,  die elkaar helpen en van elkaar kopen.


Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen
Heidy Peperkamp

Start nu direct met hét marketing coach traject dat werkt!

Deze site gebruikt cookies