FACEBOOK UITBESTEDEN

Wil je jouw Facebook uitbesteden?
Ik help je graag om consistent aanwezig te zijn met kwalitatieve content, zodat jij je doelgroep succesvol kunt bereiken!

WAAROM FACEBOOK UITBESTEDEN BIJ CREATE?

Consistente uitstraling

Door op vaste momenten en met de juiste uitstraling aanwezig te zijn op Facebook, zorg je voor voldoende online zichtbaarheid bij jouw doelgroep. In overleg met jou maak ik professionele content, passend bij jouw merk en de gewenste uitstraling.

Bespaar tijd en laat het over aan de expert

Het bijhouden van je Facebook bedrijfspagina kost veel tijd. Deze tijd besteed je liever aan jouw prioriteiten. Wanneer je deze werkzaamheden uit handen geeft, heb je er geen omkijken meer naar. Wellicht weet je niet goed waar je moet beginnen of heb je misschien te weinig kennis van social media. Laat het over aan de expert, zodat jij kan blijven doen waar je goed in bent en je Facebook bedrijfspagina altijd up-to-date is.  

Kwalitatief beeld en pakkende teksten

In overleg met jou maak ik custom templates, afgestemd op jouw merk en uitstraling. Ik maak gebruik van kwalitatief beeld die altijd rechtenvrij zijn. Mijn teksten zijn creatief, pakkend en origineel, zodat we jouw doelgroep kunnen verassen verbazen en boeien.

Heldere rapportages en persoonlijk contact

Elke maand ontvang je een heldere rapportage. Zo kunnen we goed zien welke resultaten de inspanningen hebben opgeleverd. Je krijgt inzicht in je bereik en ziet welke content het beste bereik en engagament heeft behaald. Elke maand hebben we samen een Skype meeting. Hierin is voldoende ruimte om vragen te stellen en bespreken we de activiteiten voor komende maand.

Stella Peperkoorn
Online Marketing Coach

WERKWIJZE

Website-analyse

Met jouw Facebook bedrijfspagina wil je in eerste instantie jouw doelgroep verleiden om een bezoek te brengen aan jouw website. Het liefst wil je natuurlijk dat jouw bezoekers zo lang mogelijk op je website blijven. Maar wanneer je website niet voldoende uitnodigt om een andere actie te ondernemen, zoals het lezen van interessante artikelen of het downloaden van een weggever, is de bezoeker snel weg. Dat is natuurlijk zonde. Om jou zo goed mogelijk te helpen om Facebook succesvol in te zetten, maak ik vooraf een website-analyse, zodat we niet alleen werken aan kwalitatieve content, maar ook aan een goede merkbeleving en opvolging. In deze analyse geef ik je concrete tips voor je online vindbaarheid, zoals de basis SEO-instellingen voor jouw website, en geef ik je tips over het uiterlijk van je website, zodat jouw bezoeker een positieve merkbeleving ervaart. 

Intake

Tijdens de intake van één uur kom ik bij je op locatie om je wensen en behoeften te bespreken. We bespreken dan ook de website-analyse en jouw doelgroep. Naar aanleiding van de analyse en de intake beslis je of je het Facebook uitbesteden pakket afneemt voor de periode van minimaal 6 maanden. Kies je voor het pakket binnen één maand na de intake, dan wordt 50% van het bedrag voor de analyse en de intake verrekend met de eerste factuur. 

Content kalender, Content Creëren en het Trello bord

Naar aanleiding van de intake maken we de content kalender voor de komende maand. Hierin maken we verschillende content onderwerpen naar aanleiding van verschillende content categorieën, zodat er een mooie mix ontstaat waarmee jij jouw doelgroep kunt verassen, verbazen en boeien. Samen werken we wekelijks op het Trello bord, een veilige omgeving waar alleen jij, ik en eventueel jouw collega’s toegang tot hebben. Op dit bord geef ik per week aan welke content er op de planning staat. Ik maak een voorstel voor een visuals en teksten, inclusief hashtags. Zodra de berichten klaar staan, ontvang je van mij een bericht en kun je jouw feedback geven, waarop ik de berichten waar nodig aanpas.Ik maak gebruik van kwalitatieve rechtenvrije foto’s, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wel is het belangrijk dat er ook voldoende foto en/of videomateriaal beschikbaar hebt van jezelf en/of het team om zo een goed beeld te geven wie de persoon of personen achter het merk zijn. 

Maandelijkse Rapportage en Skype-meeting

Zodra de feedback gegeven is, is de content klaar om in te plannen. Ik maak gebruik van een kwalitatief social media management programma. In dit programma kan alle content vooraf ingepland worden en wordt alle content nauwkeurig per categorie gemeten. Zo hebben we inzicht in welke content goed werkt, welke hashtags scoren en kunnen we de content optimaliseren. Je ontvang elke maand een rapportage, waarin je heel concreet kunt zien wat de resultaten zijn van de afgelopen maand. Daarnaast hebben we elke maand een Skype meeting van 30 minuten om de resultaten te bespreken, acties voor de komende maand vast te leggen en beantwoord ik jouw vragen.

TARIEVEN

Website-analyse en intake

299 eenmalig
  • SEO analyse website
  • Analyse merkbeleving
  • Visuele analyse
  • 1-op-1 intake van één uur

Tarief Facebook uitbesteden

219 per maand
  • Tot 4 berichten per week op één bedrijfsaccount
  • Opmaak tekst en beeld inc. rechtenvrije afbeeldingen
  • Samenwerken d.m.v. Content Kalender en Trello bord
  • Maandelijkse rapportage en Skype meeting (30 min)

Instagram EN LINKEDIN UITBESTEDEN?

Maak gebruik van de stapelkorting!

Wil je niet alleen Facebook uitbesteden, maar zou je dat ook voor bijvoorbeeld jouw Instagram en LinkedIn bedrijfspagina wensen? Dat kan! Omdat iedere wens anders is, bied ik verschillende pakketten aan. Zo kun je meerdere pakketten aan elkaar koppelen. Kies je er bijvoorbeeld ervoor om naast het Facebook uitbesteden pakket ook het Instagram pakket af te nemen? Dan ontvang je 10% korting op je maandelijkse factuur. Neem je daarnaast ook het LinkedIn pakket af, dan ontvang je 15% korting op je maandelijkse factuur. Klik voor meer informatie over het Instagram- en het LinkedIn uitbesteden pakket op de onderstaande buttons.

REFERENTIES

Wat ontzettend fijn om met Stella te werken aan mijn Social Media Strategie! Stella heeft ontzettend veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen en opdrachten. Ze is enthousiast, betrouwbaar en is niet bang ook kritisch te zijn. Daarnaast reageert Stella heel snel op vragen en geeft op een positieve manier feedback. Ik wist wel ‘iets’ van Social Media maar door de samenwerking met Stella voel ik me veel kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen! 

Rozemarijn Timmer
Raadslid VVD Heemstede

Stella heeft verstand van haar vak en je kunt merken dat zij dit met plezier doet. Daarnaast is ze altijd bereikbaar en flexibel, iets wat het samenwerken met haar erg prettig maakt. Ze denkt mee over de gebruikersvriendelijkheid voor haar klanten, geeft zo nodig onderbouwende feedback, maar past content ook gemakkelijk aan op jouw wensen en/of behoeftes.

Willem Ketel
Adviseur en Medeoprichter van VR-agressietraining

FACEBOOK UITBESTEDEN PAKKET AANVRAGEN

Vul hieronder jouw gegevens in.
 Binnen 2 werkdagen neem ik telefonisch contact met je op
om een afspraak in te plannen voor de intake.