arrow_drop_up arrow_drop_down

Nooit meer zonder content met de contentkalender

Met deze contentkalender:


  • Werk je heel gericht aan je doelstellingen
  • Leer je plannen
  • Vergeet je nooit meer belangrijke events of dagen
  • Verzamel je ideeën, waardoor je nooit zonder inspiratie zit
50%
Je bent er bijna
Naar welk mailadres mag ik de contentkalender versturen?
Gratis Download

Ik wist wel ‘iets’ van online marketing maar nu voel ik me veel kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen! 

Rozemarijn Timmer

Veel ondernemers ervaren onrust als het gaat om het plaatsen van content. Door consistent te werken met een kalender creëer je rust in je hoofd. Zo wordt het maken van content een routine en kun je consistent werken aan je online zichtbaarheid.

Een content kalender is een overzicht van de content die jij wil delen gedurende het gehele jaar. Dit helpt je om consistent te werken aan je online zichtbaarheid.

Wanneer je een content kalender gebruikt ben je heel bewust bezig met het maken van content en denk je na over welke content je wel en niet wilt delen. Werk altijd vanuit je doelstellingen en post nooit om te posten. Liever 2 x per week kwalitatief dan 6 x per week een post die niet bijdraagt aan je doelstellingen.

Door elke maand vooruit in te plannen, leer je vooruit te denken. Plannen is zeker niet eenvoudig, maar wel noodzakelijk voor een goede contentstrategie. Neem er dan ook rustig de tijd voor en pak elke keer dat je de kalender vult je doelstellingen erbij. Zo weet je zeker dat je werkt aan wat voor jou van belang is.

null
50+

Ondernemers geholpen

200+

Blogartikelen geschreven

300+

Downloads van e-books

Klaar om consistent te werken aan jouw online zichtbaarheid?

Download gratis dit ebook en creëer rust in je hoofd en resultaat tegelijkertijd!
50%
Je bent er bijna...
Naar welke mailadres mag ik de contentkalender toe sturen
Download
Deze site gebruikt cookies