arrow_drop_up arrow_drop_down
Online marketing strategie

Samen werken aan jouw online marketing strategie

Dé Academy voor vrouwelijke ondernemers die willen groeien naar een succesvolle business.

Maandelijkse coaching

Elke maand een Masterclass en Q&A van Stella Peperkoorn over online marketing en ondernemen

Create Academy

Alle online trainingen zijn voor premium leden lifetime gratis te volgen in de Academy

Create Community

Spar met gelijkgestemden, deel successen, stel je vragen, ga netwerken en nog veel meer.

Weet je niet waar je moet beginnen met je online marketing strategie?

Een onderneming starten is niet moeilijk, je gaat naar de Kamer van Koophandel schrijft jezelf in. Maar een succesvolle business bouwen vraagt vooral veel doorzettingsvermogen, en de durf om het gewoon te doen! Daarnaast is het essentieel dat je omzet gaat maken. Want zonder verkopen heb je geen bedrijf maar heb je een hobby. Dit doe je met een goede online marketing strategie, zodat je meer omzet gaat maken en daardoor aan minder stress ervaart , meer vrije tijd hebt, meer tijd om door te brengen met je gezin en meer ruimte hebt om te groeien.

Toch heerst er, met name bij vrouwen, een taboe omtrent het verdienen van geld. Vrouwen waren van nature diegene die verantwoordelijk waren voor het huishouden en de kinderen toch? Onbewust is dit nog steeds dé overtuiging die men heeft. Dit zorgt ervoor dat veel vrouwelijke ondernemers het lastig vinden om hun dromen, doelen, kansen, twijfels en onzekerheden te bespreken met anderen. Vaak omdat er in de omgeving niet veel gelijkgestemden zijn.

Een succesvolle business bouwen kun je niet alleen. Je hebt gelijkgestemden nodig, zodat je elkaar kunt inspireren, die je om raad kunt vragen, die je motiveren, waar je mee kunt sparren en waar je mee kunt lachen en kunt huilen.

Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers te helpen met een online marketing strategie meer websitebezoekers, leads en klanten te creëren. En mijn overtuiging is dat je dat het beste kunt doen door de combinatie van kennis, ervaring en begeleiding. Want aan een theorie alleen heb je niets wanneer je het niet succesvol in de praktijk kunt brengen. Door jezelf iets aan te leren, investeer je in jezelf en heb je daar de rest van je leven profijt van.

In de Create Academy deel ik mijn kennis er ervaringen, werk ik met je samen om jouw online marketing strategie concreet te maken, zodat jouw business tot een succesvol wordt en blijft. Daarnaast vind je gelijkgestemden om elkaar te steunen en met elkaar te sparren. Doe je ook mee? 

Ja, ik wil een ijzersterke online marketing strategie!
Ik wist wel iets van online marketing, maar door de samenwerking met Stella ben ik kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!
Rozemarijn Timmer
Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de productiviteit en deskundigheid. Wil je ook werken aan je online resultaat, kan ik Stella van harte aanbevelen
Heidy Peperkamp

Dit krijg je als je Premium Lid van de Create Academy!

Maandelijkse Coaching

Elke eerste woensdag van de maand geef ik om 20.00 uur een Masterclass. Hierin deel ik mijn kennis er ervaringen over een ijzersterke online marketing strategie en ondernemen. In deze Masterclass is er altijd ruimte om al jouw vragen te stellen. Daarnaast zijn alle Masterclasses terug te kijken in de Academy.

Ja, ik word lid!

Lifetime toegang tot alle trainingen!

Als premium lid van de Create Academy krijg je lifetime toegang tot al mijn online trainingen. Via de Academy kun je in jouw eigen tempo aan de slag met jouw online marketing strategie om zo meer websitebezoekers, leads en klanten te creëren. Leer bijvoorbeeld hoe je meer omzet kunt creëren met jouw online verkopen of hoe je een succesvolle social media strategie kunt maken. Allemaal in jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Ja, ik word lid!

Toegang tot dé ondernemers community voor vrouwen met ambitie! 

In de community met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers met ambitie, kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en je laten inspireren. Netwerk met elkaar en creëer samenwerkingsverbanden. Binnen de community heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. 

Ja, ik kies voor een ijzersterke online marketing strategie


Ben jij klaar om te groeien? Meld je aan!

Beste keuze

Per jaar

€564
€297

Je bespaart  49,5%!!

  • Elke maand masterclasses en coaching
  • Lifetime toegang tot alle online trainingen
  • Lifetime toegang tot alle masterclasses
  • Lifetime toegang tot de online community

Per maand

47,-
  • Elke maand masterclasses en coaching
  • Lifetime toegang tot alle online trainingen
  • Lifetime toegang tot alle masterclasses
  • Lifetime toegang tot de online community
Deze site gebruikt cookies